Bestuur

Mijn naam is Sita Sampat-Marapin, voorzitter van stichting Care4shareSuriname.

Ik ben geboren in Suriname en op mijn 12e vertrok ik naar Nederland waar ik bedrijfseconomie heb gestudeerd. In 2008 heb ik stichting Care4shareSuriname opgericht om structurele hulp te bieden aan Suriname. Ik vind het namelijk belangrijk dat kinderen een kans krijgen om te studeren, zodat zij hierdoor hun kansen op de arbeidsmarkt vergroten.

Mijn naam is Victor Jones, secretaris van stichting Care4shareSuriname.

Ik ben geboren in Guyana en als peuter kwam ik in Suriname wonen met mijn familie. De studies die ik heb gedaan zijn Sociaal Cultureel Vormingswerk en Public Sector Management. Ik werd gevraagd om in het bestuur deel te nemen en dat doe ik graag. Ik ben altijd al bezig geweest de gemeenschap iets terug te geven in de vorm van advies. Ik heb namelijk veel bereikt met de hulp van de gemeenschap. Mijn sociale achtergrond komt mede door mijn studie.

Mijn naam is Anushka Bhagwandien, teamlid van Care4shareSuriname.

Ik ben geboren in Suriname. Ik ben afgestudeerd in augustus 2015 aan de Anton de Kom universiteit in Bedrijfskunde. In juni 2019 ben ik benaderd door de stichting om mee te helpen met de projecten en daar heb ik meteen ja op gezegd. Ik help mee bij het project Care4shareStudiefonds.

Mijn naam is Latoya Plet, teamlid van Care4shareSuriname

Ik ben geboren in Suriname en ik studeer rechten op het Anton de Kom universiteit van Suriname. In juni 2021 ben ik benaderd door de stichting om mee te helpen aan de projecten van de stichting. Ik help mee om het Care4shareStudiecentrum op te zetten en te begeleiden. Later zal ik meehelpen om een studiebibliotheek op te zetten in het studiecentrum.

Mijn naam is Ramesh Chandrikasing, penningmeester van stichting Care4shareSuriname.

Ik woon in Suriname. Ik heb scheikunde gestudeerd. Ik heb mij altijd ingezet om de jeugd te helpen. Met mijn bijdrage hoop ik de jeugd een kans te geven om zichzelf verder te helpen om te bouwen aan hun toekomst